Ποιοι είμαστε

bs blog 1

Papillon Shoes

Για περισσότερο από πενήντα χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του παιδικού και εφηβικού υποδήματος.

Από το 1960 μέχρι και σήμερα, τρεις γενιές της οικογένειας, με έντονο το αίσθημα ευθύνης αφιερώνουν τις δυνάμεις τους αποκλειστικά στο παιδί σχεδιάζοντας μια πλήρη γκάμα υποδημάτων υψηλής ποιότητας για κάθε ηλικία και χρήση.

Τα γνησιότερα υλικά, οι υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής και εφαρμογής, οι τελευταίες εξελίξεις της μόδας σε φόρμες, σχέδια και χρώματα, αποτελούν καθημερινή δέσμευσή μας και θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.

Ένα παιδικό παπούτσι είναι το μέσο που θα βοηθήσει το παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο. Είναι το μέσο που θα το βοηθήσει να μάθει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει. Περισσότερο από όλα όμως είναι το όχημα για τη σωστή του ανάπτυξη, την ισορροπία και τη στήριξη του σώματός του, είναι δηλαδή η βάση της υγείας του.

Από το ξεκίνημά μας, εστιάσαμε όλη μας την προσοχή στα πρώτα βήματα του παιδιού. Τα υποδήματα μας κατασκευάζονται μόνο από φυσικά γνήσια δέρματα, οι φόρμες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, οι σόλες επίσης, έτσι ώστε ένα παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Οι ίδιες προδιαγραφές τηρούνται και για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

bs blog 3

Πρωταρχικός μας στόχος στα καταστήματα, πέρα από την άψογη εξυπηρέτηση, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής αισθητικής με στόχο τη σωστή ανάπτυξη και υγεία των παιδιών, συνδυάζοντας ποικιλία τιμών και σχεδίων.

Το όνομα PAPILLON χαίρει αναγνωσιμότητας από το κοινό του και θεωρείται από αυτά με το μεγαλύτερο κύρος στην αγορά. 

Οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τα καταστήματα μας ως την πιο αξιόπιστη πηγή αγοράς για τα υποδήματα των παιδιών τους, με την πλέον και εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενό τους και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Στόχος μας είναι η διατήρηση των καταστημάτων μας στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς, η αύξηση της γκάμας των προϊόντων, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των καταστημάτων αλλά και ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας γενικότερα.

Μέρος της στρατηγικής μας βασίζεται στη συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς. Η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται συνεχώς με δυνατά fashion brands που διαθέτουν την ίδια ποιότητα και προδιαγραφές που ακολουθούμε από την αρχή της λειτουργίας μας.

Στα καταστήματα μας σήμερα διαθέτουμε μια πλήρη συλλογή υποδημάτων για κάθε χρήση, παρέχοντας τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να προμηθευτούν παπούτσια για οποιαδήποτε περίσταση. Έχοντας καταρχάς τη μέγιστη εξειδίκευση στα πρώτα βήματα του παιδιού, καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες των πρώτων βημάτων.

 Στη συνέχεια η συλλογή μας αποτελείται από υποδήματα για καθημερινή χρήση, για το σχολείο, τον αθλητισμό, τα σπορ, φτάνοντας μέχρι ειδικά υποδήματα για τη βροχή ή τη θάλασσα.

 Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες καλού κι επίσημου υποδήματος, βάφτισης και άλλων περιστάσεων αλλά φροντίζουμε ακόμα και για το βάδισμα μέσα στο σπίτι, με αποκλειστικά προϊόντα που διαθέτουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα υποδήματα.

Μερικά από τα brand names που διατίθενται στα καταστήματα PAPILLON σήμερα παράλληλα με τα προϊόντα κατασκευής και εισαγωγής μας, είναι: Kickers, Clarks, Camper, Agatha Ruiz de la Prada, Garvalin, Biomecanics, Toms, Converse, NIKE, Adidas, Crocs, Enrico Coveri, GEOX, Ipanema, Lelli Kelly, Replay, ANI, ABY, Pablosky, Amica, Alegria κλπ.

Διαθέτουμε 6 καταστήματα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη δυναμική μας του επέκταση σε νέες αγορές και στα νέα εμπορικά κέντρα που δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα

Στοιχεία επιχείρησης

ΦΕΥΓΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΜ: EL047846230

ΔΟΥ: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Λιανικό εμπόριο υποδημάτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΕΙΚΟΥ 44-46, ΓΑΛΑΤΣΙ, 11147

ΓΕΜΗ: 3041001000

Μετάβαση στο περιεχόμενο